Collins Bar Systems

WIJ MAKEN BARS VOOR BARTENDERS, DOOR BARTENDERS

Cocktail station cocktail bar systeem cocktail bar kopen cocktailbar cocktailstation collins Fjalar Goud

Onze missie is heel helder: Het creëren van het beste workstation voor bartenders.

Hierbij bij letten wij op 5 hoofdzaken: Efficiency, ergonomie, kwaliteit, design en natuurlijk de bartender zelf.

Als auto-technisch ingenieur bracht ik de eerste jaren van mijn carrière door in de auto-race wereld. Echter klopte mijn hospitality hart te hard en maakte ik de shift naar bartender. Na 15 jaar carrière te hebben gemaakt als bartender richtte ik in 2009 Collins Barsystems en de ISAAC Academy op.

Hier kwamen mijn technische kennis en de ervaring als bartender simpelweg bij elkaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze focus ligt op de prestatie én het welzijn van bartender.

Voor elk barsysteem wat wij vervaarden geldt; Elk detail is van toegevoegde waarde. In ieder onderdeel van de productie en ontwikkeling staat optimaal presteren centraal. Dit betekent in de praktijk dat de bartender efficiënter kan werken, waardoor er meer drinks per uur kunnen worden gemaakt.

Optimaal presteren gaat voor ons verder dan snelheid en efficiëntie. High performance is in alles wat we leveren vertegenwoordigd.

We werken nauw samen met de beste bartenders ter wereld om onze systemen nog verder te verbeteren en perfectioneren. Als resultaat maken wij innovatieve barsystemen die mede zijn ontwerpen door bartenders voor bartenders.

Haal het beste uit jezelf en je shift.

Cheers Fjalar Goud