Winterhalter

De beste vaatwasser voor de horeca!

Cocktail station cocktail bar systeem cocktail bar kopen cocktailbar cocktailstation collins

Winterhalter UC-M vaatwasmachine – De perfecte oplossing voor uw glaswerk | Collins Bar Systems

Als erkende dealer van Winterhalter biedt Collins Bar Systems de Winterhalter UC-M vaatwasmachine aan, de ideale oplossing voor bars, hotels, restaurants en andere bedrijven waar veel glaswerk wordt gebruikt. De Winterhalter UC-M is duurzaam, betrouwbaar, energiezuinig en efficiënt, en biedt een uitstekende reinigingskwaliteit en een lange levensduur.

Met een capaciteit tot 48 korven per uur is de Winterhalter UC-M perfect voor drukke bars en restaurants en andere bedrijven waar tijd en efficiëntie van essentieel belang zijn.

Bovendien biedt de Excellence i-optie extra voordelen voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van hun gereinigde glaswerk. Deze optie biedt een geïntegreerd omgekeerd osmosesysteem om de waterkwaliteit te verbeteren en te beschermen tegen vlekken en kalkaanslag. Dit zorgt voor een perfecte glans op uw glaswerk en verlengt de levensduur van uw machine. En u hoeft nooit meer te poleren.

Collins Bar Systems biedt professioneel advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste vaatwasmachine voor uw glaswerk. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de Winterhalter UC-M vaatwasmachine.

Klik hier voor een offerte