Speed Training

cocktailstation work fast mighty mini ultimate infinity cocktailbar station collins station

Efficiëntie is het vermogen om met zo min mogelijk handelingen en moeite zo veel mogelijk cocktails of longdrinks te kunnen maken.

Dit klinkt simpel maar is in de praktijk vaak lastiger dan je denk. Speed en efficiency bestaat uit drie componenten;

Een efficiënte en snelle kaart, de fysieke werkruimte en het barteam.

Wij hebben een methode ontwikkeld om deze drie onderdelen te optimaliseren waardoor er meer drankjes per uur worden gemaakt en wat minder moeite kost.

Snelheid maakt het verschil

Samen met de ISAAC Academy hebben wij de Collins Speed training ontwikkeld om jou of je bar-team optimaal te laten presteren. Door het zetten van duidelijke en meetbare doelen haal je de volledige potentie ui je team en uit je bar.

Hierdoor gaat de winst op piekuren van de bar drastisch omhoog en ontstaat er een enthousiast en gedreven team.

Omdat de resultaten meetbaar zijn kun je hier goed op sturen en bijschaven waar nodig. Winst stijgingen van de bar met meer dan 20% op jaar basis, zijn dan ook goed haalbaar.

Train your staff

Wil je jou winsten verhogen en het beste uit het barteam halen? 

Check dan voor meer informatie over onze Collins speedtraining ISAAC Adademy

Train jouw personeel!

Haal het best uit je personeel en daardoor het beste uit jou onderneming.

Hoewel het aanleren van basisvaardigheden en -kennis essentieel is, geloven wij in leren. Leren gaat over het ontwikkelen van het eigen individuele potentieel dat een leven lang meegaat. Door de natuurlijke vaardigheden van uw medewerkers te laten groeien, krijgt u als horeca-exploitant een team dat niet alleen de uitdagingen van vandaag maar ook van de toekomst aan kan.  ISAAC Academy