The Mach One

De Mach One is een meter pure snelheid!

Deze compacte cocktailstation geeft ruimte aan alle functionaliteiten die een bartender nodig heeft. Dit is hét station voor een zaak met een compacte cocktail- en mixdrankkaart waarbij inbouwruimte een uitdaging is.

De bartender staat in het midden van de cocktailstation te werken, binnen een straal van 1 meter, beter bekend als “The Bartender’s Circle”.

De ice-chest is gelokaliseerd in het midden van de “Bartender’s Circle” en vormt het hart van de Mach One. Deze is door de bartender zelf in te delen in verschillende compartimenten voor ijsblokjes, crushed ijs, flessen of mixers. Maar ook zijdelings ijs-scheppen, voor zowel rechts- als linkshandigen is in te delen.

Over de gehele lengte van de station is de speedrail geplaatst, waardoor meer dan 12 flessen direct en snel tot je beschikking staan. Samen met de veelzijdigheid en het grote volume van de ice-chest zorgt dit voor meer cocktails per uur.

De linkerzijde van de Mach One geeft ruimte aan je benodigde tools. Ook is hier de geïntegreerde quick-waste snijplank geplaatst. Snij-afval wordt hierdoor meteen verzameld om te composteren of weg te gooien. Aan het einde van de shift kan de vuilnisbak in de vaatwasser voor optimale hygiëne.

Aan de rechterzijde wordt het shake-afval gedeponeerd en vind je de iconische CNC (Crazy Nice Component) waterjet. Deze zorgt dat de shaker onder hoge druk en in een straal van 360 graden wordt gereinigd. Sneller je shaker schoonmaken bestaat niet!

De Mach One kan zowel als tablet-top worden gebruikt als in een “upper-bar” configuratie. Daarnaast valt hij met elk populair bier-blad te integreren.

Als extra is ook een Spiller-rack te bevestigen voor optimale ergonomie en efficiëntie.

De shift is klaar, de race zit erop. Speed is key en dit geldt ook voor na de shift. Alle onderdelen kunnen in twee spoelbeurten door de vaatwasser.

Always go fast, always go Collins!

Inbouwmaten Info brochure The Mach One Options Mach One